Ski instruktor - Dejan Filipović - Prijava za upis
Kopaonik


SPECIJALNA PONUDA!


Besplatna ski oprema tokom obuke i 10% popusta na kompletnu obuku skijanja u Decembru!

Popunite, pošaljite i mi ćemo Vam
poslati sve dodatne informacije.

  Licencirani Ski Instruktor
  Dejan Filipović

  5

  Programa

  12

  Sezona

  4000

  Polaznika

  Profesionalni pristup i jednaka pažnja svakom polazniku

  Dejan Filipović, master profesor za sport i fizičko vaspitanje i licencirani ski instruktor “Tvoj Ski Učitelj”. Profesionalnom obukom skijanja bavi se još od 2010. i od tada sa velikim uspehom prenosi veliko iskustvo kako na mladje tako i na odrasle polaznike. Kao visoko obrazovani stručnjak sa dugogodišnjim iskustvom, primenjuje pre svega pedagoški pristup u radu.

  Besplatni saveti su još jedan od razloga zbog kojih Dejan Filipović dobija preporuke. Pored veoma korisnih saveta vezanih za samo skijanje, i pravi izbor adekvatne opreme, polaznici dobijaju i svakodnevne savete o stanju na stazama.

  Svoju karijeru je započeo kao profesor u školama sporta gde je vodio školske kampove skijanja mladjeg i starijeg školskog uzrasta.

  Predanost radu sa decom i odraslima.

  Aktivno učestvuje u unapredjenju dečijeg sporta, predstavljajući ga kao igru i zabavu sa velikim zdravstvenim i vaspitnim potencijalom. Upravo je to ono čime je stekao veliku podršku i preporuke mnogih polaznika. Epitet dobrog instruktora skijanja stekao je svojim predanim radom, koristeći najnovije metode učenja i usavršavanja tehnika skijanja.
  Do sada je preko 4000 polaznika obučeno, a svakom od polaznika se posvećuje jednaka pažnja, nezavisno od toga da li se program odvija individualno ili grupno.

  Svež planinski vazduh u kombinaciji sa snežnom belinom i pozitivnom energijom učitelja, garantuje da ćete se vi i vaši mališani vratiti kući sa osmehom na licu.

  Najčešća pitanja

  Obuka skijanja na Kopaoniku počinje 3. decembra i završava se 15. marta.

  Profesionalnom obukom skijanja Dejan Filipović se upešno bavi od 2010. godine. Do sada je obučeno preko 4000 polaznika. Svaki od programa je prilagodjen uzrastu i sposobnostima polaznika.

  Dejan Filipović je master profesor sporta i fizičkog vaspitanja i profesionalni, licencirani instruktor skijanja.

  Plaćanje se vrši lično prilikom dolaska na Kopaonik.

  Galerija